VIDEO Šoferim nepatīk cita autovadītāja manevrs, tāpēc viņš atbild ar vēl rupjāku izgājienu (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar kādu pavisam rupju rīcību Polijā izcēlies kāds "Volkswagen Passat" autovadītājs, kurš nebija mierā ar cita šofera izpildīto manevru.

Kā redzams video kadros, video autors uzņēmis ātrumu un pēdējā brīdī apsteidz "Volkswagen Passat" pa labo joslu, kur ceļa apzīmējums norāda uz brauktuves sašaurinājumu. Tiesa, spriežot pēc kadriem, video autors, visticamāk, nogrieza ceļu aizmugurē braucošajam "Volkswagen".

Šis manevrs īsti negāja pie sirds "Volkswagen" autovadītājam. Video turpinājumā redzams, ka "Volkswagen" vadītājs atbild ar ļoti agresīvu manevru.

Vispirms viņš pa pretējo braukšanas joslu apdzen divus auto un atgriežas savā braukšanas joslā. Pēc tam redzams, ka "Volkswagen" nobrauc ceļa malā un sagaida, kad garām pabrauks sarkanās krāsas "Seat" mašīna. Pēc tam viņš strauji nogriež ceļu video autoram, kurš, iespējams, viņam pirms tam nogrieza ceļu.

"Volkswagen" vadītājs apstājas video autoram tieši priekšā, atver durvis un parāda vidējo pirkstu. Pēc tam viņš aiztaisa durvis un aizbrauc projām.

Protams, nav zināms, vai video autors pirmais nogrieza ceļu "Volkswagen" transportlīdzeklim, bet pēc video spriežot - tāda iespēja pastāv, jo auto pēdējā brīdī iekļāvās satiksmē.

Tiesa, šāda veida attiecību skaidrošana satiksmē nekādā veidā nav pieļaujama, jo tas var radīt apdraudējumu ikvienam satiksmes dalībniekam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu