Izsolē ikvienam būs iespējams iegādāties teju 100 000 eiro vērtu konfiscētu "Porsche" (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 360TVZIŅneši

Izsolē nonāks teju 100 000 eiro vērts "Porsche" spēkrats, kuru būs iespējams iegādāties ikvienam, noskaidroja "360TV ZIŅneši".

Auto šobrīd atrodas Nodrošinājuma valsts aģentūras stāvlaukumā. Lai to apskatītu klātienē, nepieciešams iepriekš pieteikties VID un vienoties par apskates laiku.

Ziņneši vēsta, ka auto var arī iekāpt un izpētīt salonu. Tomēr auto ir cietis – izsists viens stikls un bojāta auto priekšdaļa.

Auto tirgus vērtība iepriekš vērtēta ap 85 tūkstošiem eiro, bet cenu aptaujas minimālā sliekšņa noteikšanai VID piesaistīs vērtētāju. Līdz šim VID darbinieki automašīnu vērtību noteikuši paši, piemēram, no sludinājumu vietnēs redzamajām summām.

Foto: "360TV ZIŅneši" uzņemtie attēli ar "Porsche Cayenne S" no Nodrošinājuma valsts aģentūras stāvlaukuma

Jau iepriekš vēstīts, ka saskaņā ar apsūdzību policija par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu apturēja apsūdzētā vīrieša vadīto "Porsche Cayenne S" markas automašīnu. Policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vadītājs ir neadekvātā stāvoklī, tāpēc viņš tika nogādāts "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā" narkotisko vai citu apreibinošu vielu ietekmes pārbaudei, no kuras apsūdzētais atteicās.

Apsūdzētais vīrietis pilnībā piekrita viņam inkriminētā noziedzīgā nodarījuma apjomam un juridiskajai kvalifikācijai, kā arī atzina savu vainu noziedzīgā nodarījuma izdarīšanā un to nožēloja, vēsta prokuratūra.

Prokurors vadītājam piemēroja sabiedrisko darbu uz 120 stundām, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz pieciem gadiem, un valsts labā konfiscēja viņam piederošo "Porsche Cayenne S" markas automašīnu aptuveni 85 000 eiro vērtībā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu