VIDEO Dzērājšoferis Ķekavas pusē iebrauc dīķī, taču no soda izbēg

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Alexyz3d/Shutterstock

Ķekavas pusē dīķī svētdien, 11. maijā, "ielidoja" automašīna "Volkswagen Golf". Auto kādu brīdi turējās virs ūdens, līdz vietējie izsauca ugunsdzēsējus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Apstākļi, kādos "Volkswagen Golf" nokļuva dīķī Daugmalē, ir visai noslēpumaini. Apkaimes iedzīvotāji, kas runāja ar automašīnas stūrētāju uzreiz pēc negadījuma, apgalvo, ka vīrietis brauca reibumā. Turklāt aptuveni 40 gadus vecais vietējais iedzīvotājs avarējis apzināti - lai atbrīvotos no transportlīdzekļa. Par spīti tam, policijā pārkāpums nav fiksēts un izmeklēšana nenotiek.

Glābēji, izmantojot smago tehniku, izvilka automašīnu un policijas uzraudzībā nodeva īpašniekam. Šobrīd esot grūti saprast, kurš galu galā ir automašīnas saimnieks pēc papīriem. Izrādās, transportlīdzekli pēdējo dienu laikā kāds centies pārdot, bet neveiksmīgi.

Policija ziņoja, ka automašīnas īpašnieks esot kāds vīrietis, taču pirmdien ap pusdienas laiku dīķa malā raidījums "Degpunktā" sastapa kādu sievieti, kura apgalvoja, ka "Volkswagen Golf" tomēr pieder viņai.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu