VIDEO Igaunijā policija aiztur divus pārgalvīgus šoferus. Abi tiek pie bargiem sodiem (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Divi pārgalvīgi autovadītāji Igaunijā ir tikuši pie reāla cietumsoda par bēgšanu no policijas, vēsta laikraksts "Postimees".

Pagājušajā pirmdienā, 5. jūnijā, policijas patruļvienība Jegevas apgabalā pamanīja kādu BMW transportlīdzekli, kas traucies ar 170 km/h lielu ātrumu.

Kad pārkāpējs pamanīja policijas automašīnu, viņš palielināja ātrumu un centās aizbēgt. Mirkli vēlāk viņš nogriezās no šosejas uz zemesceļa un bēgšanu turpināja tur. Šoferis pameta automašīnu meža malā un metās bēgt, cerot, ka likumsargi viņu neatradīs. Tiesa, tā bija rupja kļūda - likumsargiem vajadzēja vien dažas sekundes, lai viņu notvertu.

Video: Pakaļdzīšanās Jegevas apgabalā

Noskaidrojies, ka BMW vadītājs pie spēkrata stūres bija sēdies alkohola reibumā. Vīrietis nekavējoties tika nogādāts Tartu cietumā. Tiesa lēma vīrietim piespriest 15 dienu cietumsodu par satiksmes noteikumu pārkāšanu. Tāpat viņam uz astoņiem mēnešiem anulēta autovadītāja apliecība.

Tajā pašā dienā Tartu apgabalā tika fiksēts vēl viens pārgalvīgs autovadītājs. Kāds 18 gadus vecs jaunietis nolēma uz lielceļa pārbaudīt automašīnas ātrumu un jaudu. Jaunietim pavisam nav paveicies, jo autovadītāja apliecību viņš ieguvis vien šī gada maijā. Tagad puisim liegts piedalīties satiksmē pusgadu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu