Helikoptera pilots sabļauj uz sievieti, kura lidojuma laikā cenšas paraustīt kloķi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "TikTok" video

Sociālajā tīklā “TikTok” lielu popularitāti ieguvis video, kurā helikoptera pilots sakliedz uz sievieti, kura, šķiet, cenšas paraut bremžu kloķi, helikopteram atrodoties virs Lielā kanjona.

Video, kuru savā kontā ievietojis lietotājs “cherlin95”, redzams, kā helikopters lido virs kanjona un lidaparāta pilots viegli pieskaras kādai svirai griestos, lai pārbaudītu, vai tā ir nostiprināta. Īsi pēc tam viņam blakus sēdošā tūriste arī pati satver šo sviru.

“Nē, nē,” pagriežoties pret pasažieri, iekliedzas pilots, “tas mūs nogalinās!”

Šī svira iedarbina helikoptera propellera bremzes. Kad svira norauta, propellers pārstāj griezties, kas nozīmē to, ka sviras noraušana lidojuma laikā potenciāli varētu beigties ar helikoptera nogāšanos. Šīs bremzes tiek lietotas tikai tad, kad helikopters ir piezemējies.

@cherlin95

🤦‍♀️

♬ origineel geluid - CB

Lidojumi ar helikopteru virs Lielā kanjona ir ļoti populāra tūristu izklaide, jo sniedz lielisku iespēju vērot ģeogrāfisko brīnumu no putna lidojuma. “TikTok” lietotāji video komentāru sadaļā pauž dusmas par sievietes rīcību, kas varēja beigties ar katastrofu.

“Lai kas viņa arī būtu labajā sēdeklī, viņa nesaprot, cik ātri lidaparāta vadības rīku aiztikšana var pārvērsties par traģēdiju,” raksta viens lietotājs.

“Viņai vajadzētu aizliegt jebkāda veida lidojumus,” raksta cits.

Kāds lietotājs savukārt raksta, ka pilotam pēc incidenta vajadzēja tūliņ griezties atpakaļ, neatmaksājot par izpriecas lidojumu samaksāto naudu.

Video ievietotājs komentārā arī raksta, ka blakus svirai atradās brīdinājuma zīme, kas helikoptera pasažieriem aizliedz to aiztikt.

Daudzi lietotāji lietotājam “cherlin95” jautā, kā attīstījās situācija. Tas atbildēja, ka sieviete smaidījusi, kad pilots uz viņu sakliedzis.

Daži komentētāji domā, ka sieviete pārpratusi pilotu un viņa pieskaršanos kloķim uztvērusi kā aicinājumu to satvert.

“Mani nemaz nepārsteigtu, ja veids, kā viņš tam pieskārās, to neizkustinot, varēja viņai likt domāt, ka viņš vēlas, lai viņa to patur. LOL,” raksta kāds lietotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu