FOTO Izsolē nonācis konfiscētais "Porsche". Noteikta tā tirgus vērtība (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Autovadītājam par braukšanu narkotisko vielu reibumā konfiscētais šikais "Porsche Cayenne S" no šodienas izlikts cenu aptaujā, un savas cenas piedāvāšanas cīņā var iesaistīties ikviens, lai īpašumā iegūtu 2021. gada izlaiduma auto, - noskaidroja raidījums "360TV ZIŅneši".

Valsts ieņēmumu dienests, kas atbildīgs par valstij piekritīgās mantas realizēšanu, piesaistīja neatkarīgo vērtētāju konfiscētā "Porsche Cayenne S" tirgus vērtības noteikšanai. Secināts, ka šāda auto piespiedu pārdošanas minimālā summa ir 67 200 eiro. Tagad, kad auto izlikts pārdošanai cenu aptaujā, kas ir kā slēgtā izsoles forma, ikviens var iesniegt savu piedāvājumu, bet tas nedrīkst būt zemāks par vērtētāja noteiktajiem 67 200 eiro. Tiesības iegādāties valstij piekritīgo mantu tiks piešķirtas personai, kura piedāvās visaugstāko cenu.

Raidījums "360TV ZIŅneši" noskaidroja, ka savas cenas piedāvājuma iesniegšanas laiks ir līdz 21.jūnijam (ieskaitot). Piedalīšanās valstij piekritīgās mantas cenu aptaujā ir vienkārša. Pie katra auto apraksta ir sadaļa “iesniegt piedāvājumu” - tā ir elektroniskā pieteikuma forma.

Aprakstā par pārdodamo "Porsche Cayenne S" teikts, ka transporta līdzeklim pēc ceļu satiksmes negadījuma ir vizuāli redzami bojājumi: ir bojāts kreisās priekšējās puses buferis, lukturis, dzinēja pārsegs, kā arī plastmasas nosedzošās uzlikas zem dzinēja pārsega izsists kreisās puses vadītāja durvju stikls, salons pilns ar izsisto stiklu lauskām.

Ir noteikts auto klātienes apskates laiks Nodrošinājuma valsts aģentūras stingi apsargātajā stāvlaukumā Rājumsila ielā 3, Rīgā. Ja VID piesakās apskatei līdz 19.jūnijam, tad "Porsche Cayenne S" var izpētīt 20.jūnijā no plkst. 13:00. Samaksa par lepnā auto iegādi jāveic divu dienu laikā pēc tam, kad VID atsūtījis rēķinu. Valstij piekritīgās mantas pārdošanā nepiemēro PVN.

Jau iepriekš tika ziņots par braukšanu narkotisko vielu reibumā konfiscēto "Porsche Cayenne S" VID izliks cenu aptaujā un ikviens to varēs nosolīt. Kurš piedāvās lielāku cenu, tas pie šī lepnā auto tiks – noskaidroja 360TV ZIŅneši. Kā liecina aģentūras LETA informācija – saskaņā ar apsūdzību, policija par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu apturēja apsūdzētā vīrieša vadīto "Porsche Cayenne S" markas automašīnu. Policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vadītājs ir neadekvātā stāvoklī, tāpēc viņš tika nogādāts "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā" narkotisko vai citu apreibinošu vielu ietekmes pārbaudei, no kuras apsūdzētais atteicās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu