VIDEO "Laikam steidzās uz filmēšanu!" Šoferis izceļas ar dīvainu uzlīmi un "skaistiem" žestiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds BMW automašīnas vadītājs Polijā kļuvis par interneta hitu savas nepieklājīgās uzvedības un agresīvās braukšanas manieres dēļ.

Kadros redzams, ka gan video autors, gan priekšā braucošais "Volkswagen" spēkrats vienlaicīgi gribēja pārkārtoties uz kreiso joslu. Tiesa, brīdī, kad video autors to gribēja darīt, kaut kas viņu no tās rīcības atturēja.

Burtiski vienu līdz divas sekundes vēlāk no labās puses video autoram priekšā "ielido" kāds BMW autovadītājs, kuram uz aizmugurējā stikla uzlīmēta dīvaina uzlīme - "Pornhub casting car". Kā zināms - "Pornhub" ir 18+ satura mājaslapa.

BMW vadītājs agresīvi sabremzējas, cenšoties pārmācīt video autoru. Pēc tam viņš pa logu izbāž savu roku un vicina vidējo pirkstu. Video autors gan centās BMW šoferi apsteigt, strauji pārkārtojoties, taču neveiksmīgi, jo BMW vadītājs sāka spiest gāzi grīdā.

Turpinot vicināt vidējo pirkstu, abi karstgalvji aizbrauca līdz krustojumam, kurā dega sarkanā gaisma. Apstājoties pie luksofora, BMW vadītājs izkāpa no sava auto un sāka skaidroties ar video autoru.

Pēc tam agresīvais vīrietis iekāpa atpakaļ savā BMW un aizbrauca. Savu "šovu" viņš noslēdza ar vēlreiz parādītu vidējo pirkstu un agresīvu manevru, strauji pārkārtojoties bez virziena rādītāja uz malējo joslu (iespējams, domāta sabiedriskajam transportam) un apsteidzot citus autovadītājus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu