Kurjera modrība Iļģuciemā izglābj 66 gadus veca sirmgalvja dzīvību (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Piektdien, 16. jūnijā, pēc pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policija saņēma ziņu no kāda ēdienu piegādātāja, kurš paskaidroja, ka Iļģuciemā esot ieradies atdot pasūtījumu, taču pasūtītājs neesot atvēris durvis. Kurjers piebilda, ka uz šo adresi klientam piegādājot ēdienu regulāri – reizi nedēļā divu gadu garumā.

Izsaucējs paskaidroja, ka viņam esot radušās aizdomas, ka, iespējams, ar pasūtītāju kaut kas noticis. Uz notikuma vietu nekavējoties tika norīkota tuvākā Kurzemes pārvaldes auto ekipāža.

Ieradušies notikuma vietā, policijas darbinieki devās uz dzīvokli. Vairākkārt klauvējot pie durvīm, tās neviens neatvēra, taču brīžiem bija dzirdami vaidi. Iztaujājot kaimiņus par konkrētajā dzīvoklī dzīvojošo vīrieti, noskaidrojās, ka pēdējā laikā viņš nav manīts.

Ņemot vērā aizdomas, ka, iespējams, šā dzīvokļa iemītniekam ir kļuvis slikti, uz notikuma vietu tika norīkots Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kā arī Valsts policijas darbinieki.

Glābēji pa trepēm uzkāpa līdz dzīvokļa logiem un pamanīja uz grīdas guļošu vīrieti. Uzrunājot personu caur logu, noskaidrojās, ka viņam ir slikti un nepieciešama mediķu palīdzība. Uzreiz tika pieņemts lēmums atvērt dzīvokļa durvis, un tur operatīvie dienesti ieraudzīja uz grīdas guļošu 66 gadus vecu vīrieti.

Pēc medicīniskās apskates tika nolemts vīrieti hospitalizēt.

Paldies kurjeram, kurš nebija vienaldzīgs un par savām aizdomām nekavējoties ziņoja policijai! Pēc situācijas atrisināšanas likumsargi arī atzvanīja izsaucējam un pateicās par sniegto informāciju, kas palīdzēja izglābt bezpalīdzīgā stāvoklī esošā vīrieša dzīvību.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu