Foto Jūrmalā notikusi trīs automašīnu sadursme (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Šodien, 23. jūnijā, ap 14:00 Valsts policija saņēma informācija, ka Jūrmalā noticis ceļu satiksmes negadījums - sadūrušies trīs auto, informē policija.

Kā norāda avārijas aculiecinieki, negadījums noticis uz Ventspils šosejas A10, blakus pagriezienam uz Ķemeriem. Saskaņā ar policijas rīcībā esošo sākotnējo informāciju avārijā cietis viens cilvēks.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši divi cilvēki.

Ap plkst.7.40 VP saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD), ka Rēzeknes novada Silmalas pagastā, Vecružinā, noticis ceļu satiksmes negadījums - vīrietis, vadot automašīnu "Nissan", nobrauca no ceļa un apgāzās. Notikuma vietā gāja bojā transportlīdzekļa vadītājs, taču pasažieris guvis miesas bojājumus. VP skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt ap plkst.9.10 VP saņēma informāciju no NMPD par sadursmi starp automašīnu "Volkswagen" un motociklu Krāslavā, Vienības un Dārzu ielu krustojumā. Medicīnas iestādē tika nogādāts vīrietis, kurš atradās uz motocikla, savukārt otrs vīrietis, kurš atradās uz motocikla, gājis bojā. VP skaidro notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 168 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 24 personas, taču divas - gājušas bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 517 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 221 par ātruma pārsniegšanu. Visvairāk administratīvo pārkāpumu lēmumi tika pieņemti Vidzemes reģionā - 94. Latgales reģionā - 43 lēmumi, Zemgales reģionā - 35, Kurzemes reģionā - 33, bet Rīgas reģionā - 16.

Par agresīvu braukšanu kopā pieņemti septiņi lēmumi - seši Rīgas reģionā un viens Vidzemes reģionā.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvā pārkāpuma process un 14 kriminālprocesi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu