VIDEO Traģēdija Ēvelē: dzērājšoferis nāvējoši notriec jaunu sievieti un nodedzina auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: axeiz/shutterstock.com

Ēveles pagastā naktī uz sestdienu notika traģiska avārija - dzērājšoferis, braucot mājās no svētku svinēšanas, notrieca divas jaunas sievietes, kuras naktī devās atpakaļ uz savu naktsmītni, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Volvo" šoferis nebremzējot uztriecies abām sievietēm un neapstājoties aizbraucis. Policija stāsta, ka nelaime notikusi plkst. 1.35 naktī, bet atrast un aizturēt vīrieti viņiem izdevies ap plkst. 6.00.

Pēc negadījuma vīrietis savu auto aizvedis iznīcināt, aizdzenot netālu no vietējās baznīcas pie kādas pamestas mājas - visticamāk, ar domu, lai dūmus neviens neredzētu.

Abas notriektās sievietes bija atbraukušas no Gruzijas uz nometni, kas norisinājās Ēveles pamatskolā. Bojāgājusī sieviete dzimusi 2001. gadā, savukārt otra negadījumā ierautā ir gadu jaunāka.

Ēveles iedzīvotāji zina stāstīt, ka vainīgais ir 27 gadus vecs vīrietis, kurš pirms trīs gadiem zaudējis tiesības. Dažas dienas pirms Jāņiem viņam atkal bija iespēja vadītāja apliecību atgūt. Daži vietējie gan bija pārliecināti, ka viņš jau sen tiesības atguvis, jo ne vienu reizi vien bija redzēts braucam pats.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu