FOTO OX DRIVE uz vasaru papildina auto koplietošanas platformu ar ekskluzīviem "Porsche" modeļiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijā izveidotā "Tesla" koplietošanas platforma OX DRIVE par godu gada darbībai sākusi sadarbību ar "Porsche" pārstāvjiem Latvijā SIA "Baltijas Sporta Auto" par ekskluzīvo "Porsche Taycan 4S" un "Porsche Taycan 4S Sport Turismo" iekļaušanu koplietošanas auto nomā no šī gada 26. jūnija, kas dos iespēju platformas lietotājiem vasarā izbraukt ar "premium" klases elektriskajiem auto.

Kā norāda Egija Gailuma, OX DRIVE līdzdibinātāja, platformas filozofija ir piedāvāt tikai tehnoloģisko inovāciju ziņā "premium" klases elektroautomobiļus, un, lai gan platformas pamatā ir "Tesla" auto modeļi, sadarbība ar "Porsche" sniegs jaunu pieredzi platformas lietotājiem tieši elitāru auto segmentā.

Foto: Publicitātes foto

"Mūsu platformas lietotāji ir pilsētnieki ar jau nākotnes mobilitātes vīziju - viņi izvēlas videi draudzīgos elektroauto, ikdienas vajadzībām dodot priekšroku citiem pārvietošanās veidiem.

Foto: Publicitātes foto

Šī jaunās paaudzes sabiedrība arvien vairāk apzinās pilsētvides problemātiku - dārgas un ierobežotas pieejamības stāvvietas, privāta auto augstās uzturēšanas izmaksas attiecībā pret izmantošanas biežumu, apvienojumā ar arvien lielāku pilsētas gaisa piesārņojumu.

Tā rezultātā viņu pārvietošanas paradumi ir mainījušies, šī daļa sabiedrības kļuvusi pragmatiskāka, neuzskatot par obligātu dzīves prasību iegādāties automašīnas īpašumā. Vienlaikus mūsu platformas lietotājiem ir svarīgs zīmola statuss, piemēram, ka tas ir pasaules līderis un inovators tehnoloģiju jomā. Šīm vērtībām atbilst arī "Porsche Taycan" elektroauto modeļi, kas, pateicoties OX DRIVE koncepcijai, būs pieejami kaut vai tikai nesteidzīgam vienas reizes braucienam, izbaudot "premium" zīmola priekšrocības un eleganto dizainu," atzīst Egija Gailuma, OX DRIVE līdzdibinātāja.

Foto: Publicitātes foto

Vācu sporta auto "Porsche" zīmols šogad svin 75 gadus. Jubilejas moto ir "Sapņu vadīti" jeb "Driven by Dreams", īpaši par godu svētkiem ir pielāgots dizains, kurā izmantoti zīmola ikoniskākie toņi "Lava Orange", "Irishgreen", "Speedyellow", "Guardsred", "Modegrau", "Riverblue", "Rubystar" un "Mintgreen" un kurš pašlaik vieno ikvienu oficiālo "Porsche" pārstāvniecību pasaulē.

"Latvijā par godu šiem svētkiem esam īpašā dizainā aplīmējuši "Taycan" modeļus, ar kuriem būs iespēja izbraukt arī OX DRIVE klientiem. Esam novērojuši, ka, tieši izmēģinot elektriskās automašīnas, mainās cilvēku skatījums un viedoklis par auto veiktspēju un sajūtu, tāpēc mūsu mērķis ar šo sadarbību ir padarīt pieejamāku "Taycan", dot iespēju to iztestēt plašai publikai,” norādīja "Porsche Latvija" vadītājs Ivars Norvelis.

Foto: Publicitātes foto

OX DRIVE lietotnē "Porsche" modeļiem būs stingrākas prasības. Tos varēs izmēģināt ikviens, kas būs sasniedzis 25 gadus. Braukšana būs iespējama tikai laika posmā no pulksten 7.00 rītā līdz pulksten 10.00 vakarā. Tāpat tiks veikta kartes priekšautorizācija 500 eiro apmērā. Pašrisks būs 1500 eiro. Paņemšanas un nodošanas zona - Rīgas centrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu