FOTO Krievijā prezentēts krosovers "Moskvich 5" - kārtējais analogs Ķīnas auto (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
"Moskvich 5" prezentācija.
"Moskvich 5" prezentācija. Foto: motor.ru

Pagājušajā piektdienā, 30. jūnijā, KAMAZ autorūpnīcā Naberežnije Čelni pilsētā pirmo reizi tika prezentēts "Moskvich 5" krosovers.

Svinīgajā automašīnas prezentācijā piedalījās Tatarstānas Republikas prezidents Rustams Miņņikanovs. Tiesa, automašīna ir analogs Ķīnā ražotajam "JAC Sihao X6" spēkratam.

Foto: motor.ru

"Moskvich 5" tiks piedāvāts tikai ar 1,5 litru turbo dzinēju un priekšpiedziņu. Savukārt ātrumkārbai ir divi varianti - variators vai sešpakāpju robotizēto transmisiju. Bāzes variants tik piedāvāts ar 15 zirgspēkiem, savukārt topversija - 184 zirgspēkiem.

Jau ziņots, ka Krievijā rudenī plāno sākt jauna spēkrata - "Moskvich 6" sedana - masveida ražošanu. Jaunais automobilis tiks būvēts uz ķīniešu "Sehol Yao" bāzes. Sērijveida "Moskvich 6" ražošana sāksies šā gada jūlijā vai augustā, bet jau septembrī pirmie eksemplāri nonāks dīleru centros. Turklāt speciālisti neatklāj tehniskas detaļas, kā arī jaunā automobiļa komplektāciju.

Foto: Ķīnā ražotais "JAC X6" auto

"Moskvich" autorūpnīcas ģenerāldirektors Dmitrijs Proņins iepriekš paziņoja, ka līdz gada beigām autoražotājs izlaidīs vēl vienu krosoveru. Visticamāk, runa ir par modeli "5".

Pašlaik "Moskvich" ir radījuši krosoveru modeļa numuru "3" un elektrisko versiju "3e".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu