Sākts kriminālprocess saistībā ar trīs cilvēku nāvi jūrā Carnikavā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Jaundzimušo transportēšanai nepieciešamais īpaši konstruētais un aprīkotais Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta operatīvais medicīniskais transportlīdzeklis.
Jaundzimušo transportēšanai nepieciešamais īpaši konstruētais un aprīkotais Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta operatīvais medicīniskais transportlīdzeklis. Foto: Paula Čurkste/LETA

Jau ziņots par traģiskajiem notikumiem Carnikavā, kur jūrā zemūdens straumju dēļ dzīvību zaudēja trīs cilvēki, bet glābēju ierašanos aizkavēja metāla barjera, ar kuru vietējā pašvaldība noslēgusi ceļu uz jūru. Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu bojāgājušo nāves apstākļus.

Valsts policija sākusi kriminālprocesu un nozīmējusi ekspertīzes par trīs cilvēku nāvi jūrā Carnikavā, vēstīja Valsts policijā.

Ekspertīzes nozīmētas, lai oficiāli apstiprinātu nāves cēloni.

Pagājušajā sestdienā glābēji steidzās uz Carnikavas pagastu, kur peldēt bija devušies četri cilvēki, bet saviem spēkiem netika krastā. Vienam cilvēkam izdevās izpeldēt, bet trīs gāja bojā - mediķi viņiem konstatēja nāvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu