VIDEO "Paliku uz ielas kā bomzis!" Valmierā apsargs aizslēdz stāvvietu un atstāj šoferi uz ielas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Mērojot ceļu no Rīgas uz mājām Valkā, Artis kopā ar sievu nolēma piestāt kafejnīcā Valmierā. Automašīnu novietoja pazemes autostāvvietā, un abi devās uz ēstuvi. Dažas minūtes pēc plkst. 22 devies atpakaļ uz mašīnu, lai brauktu mājup, bet pazemes autostāvvietas durvis bija ciet, vēsta raidījums "Bez tabu".

Artis devies pie veikala darbiniekiem un apsardzes, izstāstot situāciju un lūdzot atslēgt autostāvvietu, taču darbinieki vien noteikuši, ka to nedarīs un lai nāk pakaļ savam spēkratam plkst. 6.

Artis vēlreiz uzsvēris, ka nedzīvo Valmierā un mašīnā palikušas arī mājas atslēgas, tomēr lūgums tāpat ignorēts, un Artis kopā ar sievu palicis uz ielas. Tālāk vīrietis sazvanījis savu brāli Valkā, kurš atvedis uz Valmieru otru mašīnu, kurā abi ar sievu palikuši visu nakti, gaidot nākamo rītu, lai tiktu pēc pazemes stāvvietā ieslēgtā spēkrata.

Veikala telpās raidījums uzrunāja apsargu, kurš dzirdējis par konkrēto gadījumu un atklāj, ka todien strādājis kolēģis, kurš tikai nesen sācis darba gaitas un aizslēdzis autostāvvietu ātrāk, nekā tas būtu bijis jādara.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu