VIDEO "Bolt" kamikadze satiksmē! Elektroskūtera vadītājs brauc kā "ērglis" (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nav noslēpums, ka cilvēki ar elektroskūteriem brauc ļoti neapdomīgi. Lietuvā pat ir ieviesti stingrāki noteikumi saistībā ar to lietošanu. Tiesa, tas nemaz nav uztraucis kādu ēdienu piegādātāju, vēsta portāls "15min".

Video kadros redzams, ka elektroskūteris burtiski izlec priekšā automašīnai, kurā tiek ierakstīts video. Turklāt uz elektroskūtera atrodas divi cilvēki, kas ir aizliegts. Tāpat pārkārtošanās no joslas uz blakus joslu arī tiek darīta pārkāpjot noteikumus. Šajā situācijā ēdienu piegādātājam bija jāsignalizē, kur viņš vēlas braukt.

Tiesa, blakus braucamajai daļai ir veloceliņš, kas tieši paredzēt tādiem satiksmes dalībniekiem, kā elektroskūteri un citiem. Tāpat ēdienu piegādātājs krustojumu šķērsoja brīdī, kad luksoforā dega sarkanā gaisma, kas, protams, ir aizliegts.

Bieži viens šādi braucēji satiksmē piedalās ar domu, ka "man taču nekas slikts nenotiks, es skatos apkārt".

Portāls "15min" sazinājās ar uzņēmumu "Bolt", lai skaidrotu notikušā apstākļus. "Bolt" pārstāvis Mants Čižas pauda: "Kurjeriem, tāpat kā visiem satiksmes dalībniekiem, ir jāievēro ceļu satiksmes noteikumi. Tie attiecas ne tikai uz kurjeriem, bet arī uz citām profesijām."

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu