Noskaidrots, par kādu naudas summu VID izsolē pārdots konfiscētais "Porsche" (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Autovadītājam par braukšanu narkotisko vielu reibumā tika konfiscēts 2021. gada "Porsche Cayenne S". Auto nonāca Valsts ieņēmumu dienesta (VID) izsolē, kur ikvienam bija iespēja veikt savu piedāvājumu, lai iegūtu auto savā īpašumā.

Raidījums "360TV ZIŅneši" noskaidroja, ka VID, kas atbildīgs par valstij piekritīgās mantas realizēšanu, piesaistīja neatkarīgo vērtētāju konfiscētā "Porsche Cayenne S" tirgus vērtības noteikšanai. Secināts, ka šāda auto piespiedu pārdošanas minimālā summa ir 67 200 eiro.

Cenas piedāvājuma iesniegšanas laiks bija līdz 21.jūnijam (ieskaitot).

Tagad ir oficiāli zināms, ka auto pārdots par 82 900 eiro un to iegādājās kāda fiziska persona. Kopumā par auto tika veikti deviņi piedāvājumi. Turklāt jau pirmajā dienā viens no pretendentiem uzstādīja augstu latiņu pārējiem - 82 700 eiro.

Autodīleru centros šāds modelis maksā virs 110 000 eiro.

Aprakstā par pārdodamo "Porsche Cayenne S" bija teikts, ka transportlīdzeklim pēc ceļu satiksmes negadījuma ir vizuāli redzami bojājumi: ir bojāts kreisās priekšējās puses buferis, lukturis, dzinēja pārsegs, kā arī plastmasas nosedzošās uzlikas zem dzinēja pārsega, izsists kreisās puses vadītāja durvju stikls, salons pilns ar izsisto stiklu lauskām.

Kā liecina aģentūras LETA informācija - saskaņā ar apsūdzību, policija par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu apturēja apsūdzētā vīrieša vadīto "Porsche Cayenne S" markas automašīnu. Policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vadītājs ir neadekvātā stāvoklī, tāpēc viņš tika nogādāts "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā" narkotisko vai citu apreibinošu vielu ietekmes pārbaudei, no kuras apsūdzētais atteicās.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu