VIDEO Liepājnieki norāda uz absurdu satiksmes organizāciju krustojumā pie “Lidl”

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Līdz ar veikala "Lidl" būvniecību Liepājā pērn lielas pārvērtības piedzīvoja arī tam blakus esošais Parka un Tirgus ielas krustojums. Satiksmes organizācijas izmaiņas vietējiem gan radījušas pamatīgas galvassāpes, vēsta raidījums "Bez tabu".

Liepājniece Maija, kura regulāri dodas uz veikalu iepirkties, par satiksmes organizāciju krustojumā ir neizpratnē un pārliecināta, ka tā jūtoties arī daudzi citi liepājnieki.

Sevišķi apbēdināti par liegumu braukt taisnā virzienā ir tie "Lidl" veikala apmeklētāji, kuri dzīvo Laumas mikrorajonā otrpus dzelzceļa sliedēm. Viņiem, kā stāsta liepājniece Laura, trīs luksoforu vietā nu jāgaida pie vismaz sešiem luksoforiem, lai nokļūtu mājās. Tas patērējot gan laiku, gan degvielu, gan pacietību.

"Lidl" pārstāvjiem par satiksmes organizācijas problēmām veikala tuvumā gan pirmā dzirdēšana – līdz šim neviena sūdzība no klientiem saņemta neesot. Pēc tam, kad uzbūvēts lielveikals un pārveidots krustojums, tas esot nodots pilsētas domes pārziņā, stāsta "Lidl Latvija" komunikācijas komandas vadītāja Zane Neļķe.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu