Foto "Positivus" pirmā diena aizvadīta bez ievērojamiem starpgadījumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Festivāla "Positivus" pirmā diena aizvadīta bez būtiskiem starpgadījumiem, informēja Valsts policijā (VP).

Arī "Positivus" rīkotājs Ģirts Majors norādīja, ka nopietni starpgadījumi festivāla pirmajā dienā nav notikuši.

VP informē, ka arī sestdien policija būs klātesoša festivāla laikā un uzraudzīs sabiedrisko kārtību. Drošības un sabiedriskās kārtības nodrošināšanā palīdz arī policijas suņi, kā arī ir piesaistīti arī papildus spēki ceļu satiksmes uzraudzībā, lai nodrošinātu drošu visu satiksmes dalībnieku pārvietošanos, tostarp tiem iedzīvotājiem, kas dodas uz pasākumu ar elektroskūteriem un velosipēdiem.

Foto: "Positivus 2023" festivāla pirmās diena: stils un bezstils

Jau vēstīts, ka Lucavsalā šodien notiks festivāla "Positivus" otrā diena, kurā uz galvenās skatuves "LMT Stage" kāps britu solists un dziesmu autors Sems Smits. Tāpat šodien uz "LMT Stage" uzstāsies "Gustavo", "alt-J", bet uz "Lāčplēsis Stage" - "Martas asinis", "Wiesulis", "Anna B Savage", "Sleaford Mods" un "Little Big".

Gaidāms, ka sestdien uz "Evolution Stage" uzstāsies "Perestroika", "Vultura", "Hunn", "I Mean Love", "Zeļģis", "Fiņķis" un "Mauku sencis & Grandmaster Neons".

Savukārt zonā "Jim Beam Silten Disco" mūziku atskaņos "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Rojs Rodžers", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Rudd" un "DJ Aspirīns". Pasākuma noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs "Comedy Latvia" "stand-up" komiķi.

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem šodien būs atvērta no plkst.12 līdz 3.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu