VIDEO Okupanti saņēmuši jaunu modernizēto tanku partiju (15)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@Flick1_

Krievijas tanku ražotājs "Uralvagonzavod" paziņojis, ka Krievijas bruņotajiem spēkiem piegādājis jaunu modernizēto T-72B3M un T-90M galveno kaujas tanku partiju.

Kā norādīja uzņēmums - "Uralvagonzavod" nosūtījis vēl vienu atjaunotu un modernizētu tanku partiju, kurā ietilpst T-72B3M un jaunas T-90M tanku modeļi.

"Līgumu izpildē ietilpst T-72B tanku atjaunošana un padziļināta modernizācija, lai tos pielāgotu T-72B3M tipam. T-80BV tanku modernizācija uz T-80BVM un T-90M tanku ražošana no nulles. Tas liecina ne tikai par "Uralvagonzavod" ražošanas sistēmas efektivitāti, bet arī par visu UVZ darbinieku profesionalitāti un mērķtiecīgu darbu," piebilda vēstījums.

Vizuāli apstiprināts, ka Maskava kopš Krievijas noziedzīgā iebrukuma sākuma 2022. gada 24. februārī ir zaudējusi ievērojamu daļu no savas kopējās galvenās kaujas tanku flotes.

Nīderlandes atvērtā koda izlūkošanas aizsardzības analīzes vietne un kara pētījumu grupa "Oryx" sacīja, ka Krievijas bruņotie spēki Ukrainā zaudējuši vismaz 2137 tankus. Tajā teikts, ka Ukrainas spēki savā rīcībā ieguvuši vēl 548 Krievijas tankus, tikmēr vēl 121 ir bojāts un 115 pamesti.

Daudzi militārie eksperti Krievijas tanku zaudējumus skaidrojuši ar slikto performanci kaujas laukā un nekvalitatīvo ražošanu.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu