VIDEO Alkohols vai nogurums? Avārijas izraisītājs aizmieg, pildot saskaņoto paziņojumu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Iespējams, kāds šoferis varēja izsprukt no soda, noturot savu uzmanību vien 15 minūtes, kamēr saskaņotais protokols tiktu aizpildīts. Tā vietā vadītājs aizmiga kopā ar savu blakussēdētāju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vai nu Latvijas Transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja saskaņotais paziņojums ir bijis garlaicīgs, vai tomēr alkohola reibums rada traucējumus uzmanības noturēšanai. Šādas pārdomas raisījušās pēc negadījuma Ieriķu ielā virzienā uz Ūnijas ielu, kur kāds "Audi" vadītājs zaudēja modrību, un, kā stāsta, "Volkswagen Caddy" šoferis, iebraucis viņa auto aizmugurē. Nolemts sākt rakstīt saskaņoto protokolu, jo abi auto varējuši turpināt ceļu tālāk.

Tā kā "Volkswagen" bija sadursmē cietušais spēkrats, tā vadītājs paziņojumu aizpildīja pirmais. Kad tas bija izdarīts, laiks savus datus ievadīt bija otram vadītājam, kurš, protokolu paņēmis, aizpildīt to devās uz mašīnu.

Diemžēl vadītājs un arī pārējie pasažieri tur aizmiguši un nereaģēja uz modināšanu. Tāpēc izlemts uz notikuma vietu izsaukt gan mediķus, gan policiju.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu