Trieciens AvtoVAZ: detaļu trūkuma dēļ dīleriem sūta nepilnīgi komplektētus auto (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: motor.ru

Krievijas automobiļu ražošanas uzņēmumu AvtoVAZ atkal skārušas pamatīgas problēmas - "Lada" detaļu trūkums pamatīgi ietekmējis spēkratu ražošanu.

Detaļu pieejamība ietekmē ražošanas procesu, ko atzīst arī pašā rūpnīcā. Tiesa, AvtoVAZ apgalvo, ka problēma tiek kontrolēta - neparedzēti sarežģījumi dažkārt rodas ar konkrētām detaļām, taču mašīnu nosūtīšanu uz dīleru centriem tas neietekmē.

Savukārt dīleri sūdzas par to, ka ienāk nepabeigtas "Lada Vesta NG" automašīnas, turklāt to skaits ir gana liels.

Kā ziņo Krievijas automobiļu dīleru asociācija, 70% no autosaloniem nosūtītajiem "Lada Vesta NG" spēkratiem ir nepilnīgi nokomplektēti. Mašīnām trūkst ārkārtas reaģēšanas sistēmas pogas un ir citas nepilnības. Šo iemeslu dēļ šīs automašīnas dīleri nevar pārdot.

Iepriekš AvtoVAZ koriģēja ražošanu elektronisko čipu trūkuma dēļ, kuru deficīts izveidojās pandēmijas laikā. Tagad problēma ir cita - ātrās reaģēšanas sistēma.

Jau iepriekš ziņots, ka Krievijas autobūves industriju pēc sāktā kara Ukrainā periodiski skārušas vairākas problēmas, piemēram, krāsu deficīts, Ķīnas autoražotāja logo nomainīšana savos spēkratos, elektronisko čipu deficīts un citas problēmas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu