Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidīts 300. bērniņš - puisītis Kristers

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ventspils dzemdību nodaļā sagaidīts 300 bērniņš
Ventspils dzemdību nodaļā sagaidīts 300 bērniņš Foto: SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca”

25.jūlijā Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidīts 300. bērniņš - puisītis Kristers. Ģimenei no Tārgales pagasta šis ir trešais mazulītis, mājās mazo brālīti gaida māsa Emīlija un brālis Kristiāns.

Kristera māmiņa Samanta norāda, ka sirsnīga bijusi jau pati sagaidīšana – ierodoties slimnīcā, īpašu drošības sajūtu sniegusi vecmāte Aija Ziemele. Kristeram pasaulē nākt palīdzēja vecmāte Baiba Mincenberga un Ginekoloģijas un Dzemdību nodaļas vadītājs – Dr. Sergejs Tarasovs.

Māmiņa stāsta, ka pilnībā izbauda pieredzi Ventspils slimnīcā - gan attieksmi, gan atmosfēru, kā arī novērtē iespēju pēcdzemdību laiku kopā ar mazulīti pavadīt atsevišķā palātā. Sarunas noslēgumā māmiņa izteica vēlējumu arī slimnīcai – turpināt tikpat veiksmīgi darboties un attīstīties arī nākotnē!

25. jūlijs Ventspils Dzemdību nodaļā bija ļoti darbīgs – vienā dienā ar Kristeru dzimuši vēl divi puisīši – Ralfs un Meisons, kā arī divas meitenītes Jūlija un Ruta.

Ventspili kā vietu, kur piedzīvot pirmo tikšanos ar savu bērniņu, izvēlas māmiņas no visas Latvijas! Kvalificētu ārstu, pieredzējušu un gadīgu vecmāšu aprūpē, mājīgā vidē ar mūsdienīgu aprīkojumu Ventspilī pieejamas gan tradicionālās, gan ūdensdzemdības. Katrai māmiņai ir sava pēcdzemdību palāta, un līdzās var būt arī atbalsta persona.

2022. gada sākumā paplašinātas Dzemdību zāles, lai dzemdību laikā brīvi justos gan māmiņa, gan speciālisti, kuri visa procesa laikā aprūpē māmiņu un mazuli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu