Aiztur iespējamo šoferi, kurš Daugavpilī uz gājēju pārejas notrieca cilvēkus un aizbēga

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa Izmeklēšanas nodaļas amatpersonas vakar, 1. augustā, aizturēja 1975. gadā dzimušu vīrieti aizdomās par avārijas izraisīšanu 18. jūlijā Daugavpilī, kurā divas sievietes uz gājēju pārejas guva miesas bojājumus, bet vadītājs aizbēga. Valsts policijā par notikušo turpinās izmeklēšana kriminālprocesā.

Šā gada 18. jūlijā Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Daugavpilī Valkas un Bauskas ielu krustojumā kāds vīrietis, nogriežoties ar automašīnu "Opel", uzbrauca 1975. gadā un 1967. gadā dzimušām sievietēm, pēc kā vīrietis aizbrauca prom no negadījuma vietas. Ceļu satiksmes negadījumā abas sievietes guva miesas bojājumus un tika nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc 21. nodaļas, proti, par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

Veicot izmeklēšanu un nepieciešamās procesuālās darbības, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa Izmeklēšanas nodaļas amatpersonas noskaidroja iespējamo vainīgo personu un vakar, 1. augustā, aizdomās par iepriekš minētā noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1975. gadā dzimušu vīrieti.

Šobrīd Valsts policija veic izmeklēšanu un skaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu