Krievija apšauda Odesu (2)

Papildināts
TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Nina Liashonok

Krievija pirmdienas, 14. augusta rītā atkal uzbrukusi Ukrainas Odesas apgabalam ar droniem un raķetēm, paziņojuši Ukrainas Gaisa spēki.

Apgabalā un Odesas pilsētā tika aktivizēta pretgaisa aizsardzība un pilsētā nogranduši vairāki sprādzieni, vēstī Ukrainas mediji.

Odesa tika apšaudīta ar raķetēm arī naktī. Nakts laikā ienaidnieks trīs reizes uzbruka Odesas apgabalam, izmantojot 15 dronus un astoņas raķetes "Kalibr", paziņoja Ukrainas armija.

Pretgaisa aizsardzības spēki atvairīja visus uzbrukumus, bet notriekto raķešu fragmenti izraisīja pilsētā vairākus ugunsgrēkus, tai skaitā aizdegās studentu kopmītnes un lielveikals. Ievainojumus guva trīs lielveikala darbinieki.

"Sprādziena vilnis sabojāja vairāku ēku logus un balkonus, kā arī sabojāja netālu novietotās automašīnas," paziņoja armija, kas publiskojusi vietnē "Telegram" video un fotogrāfijas ar degošo lielveikalu.

Kopš Krievijas izstāšanās 17.jūlijā no starptautiskā "labības darījuma", kas garantēja drošu ceļu kuģiem ar Ukrainas labības kravām, Krievija ir pastiprinājusi uzbrukumus ostām Odesas apgabalā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu