Nu, ko, draugi – beidzot “Kariņa-Levita” režīms ir pilnībā kritis. Tie vīri, kas pagājušajā gadā protestēja pie Rīgas pils uzceltā sniega štābiņā panākuši savu. Tikmēr šleseristiem un citiem līdzīgajiem pienācis pēdējais laiks sākt domāt, par ko sūdzēties un kuru vainot tālāk. Iespējams, jau pavisam drīz dzirdēsim par slikto “Ašeradena-Rinkēviča” vai “Siliņas-Rinkēviča” režīmu.

Tā kā Kariņa atkāpšanās scenārijs tika prognozēts jau kādu laiku pirms valsts prezidenta vēlēšanām, vienīgais, kas nav skaidrs – kāpēc bija nepieciešama tā pēdējo divu mēnešu muļļāšanās? Kaut kāda darbības imitācija, it kā cenšoties valdībā sabīdīt kopā pilnīgi visas partijas, kas savā starpā nekādi nevēlas sadarboties. Lai gan it kā taču bija skaidrs, ka NA un AS lidos ārā, lai tiktu nomainīti pret ZZS un Pro!

Tomēr, lai arī viss plūst un mainās, jau nedaudz vairāk par gadu mums ir kāda nemainīga vērtība. Proti – uzņēmējs un viens no AS dibinātājiem Uldis Pīlēns joprojām ir gatavs uzņemties jebkuru amatu, kas nodrošinātu kaut kādu nebūt ietekmi valstī. Protams, Pīlēns ir gatavs uzņemties arī premjera amata kandidāta pienākumus, ja Valsts prezidents viņu šim amatam nominētu.

Daudzu acīs viņš joprojām ir mesija un glābējs, kura pieredze viena uzņēmuma vadīšanā kaut kādā maģiskā veidā nodrošinātu perfektas prasmes vadīt veselu valsti. Gluži kā pirms vairākiem gadiem Aldis Gobzems.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X