“Jaunajā Teikā” atklās Latvijā lielāko elektroauto uzlādes vietu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Elektroauto uzlādes stacija. Ilustratīvs foto
Elektroauto uzlādes stacija. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Rīgā, biroju kompleksā “Jaunā Teika” 29. augustā atklās valstī lielāko elektroauto uzlādes vietu. Elektrum Drive sadarbībā ar EfTEN Capital izveidotajās trijās stacijās būs pieejamas 28 pieslēgvietas. Pakalpojums uz laiku būs pieejams par īpašu cenu, informēja AS "Latvenergo" Preses sekretāre Ivita Bidere.

Elektrum Drive sadarbībā ar EfTEN Capital ir izveidojis plašāko elektrouzlādes punktu Latvijā, kas būs pieejams biroju kompleksā Jaunā Teika Rīgā. 29. augustā uzņēmumu, iedzīvotāju un viesu vajadzībām tajā tiks atklātas trīs elektroauto uzlādes stacijas ar 28 pieslēgvietām un 22kW uzlādes jaudu. Savukārt jau tagad, no 21. līdz 31. augustam jaunajā stacijā būs pieejama īpaša uzlādes cena – 0,18 EUR/kWh.

29. augustā aprit 4 gadi, kopš Latvenergo ar Elektrum zīmolu sāka piedāvāt elektroauto uzlādes pakalpojumus. Šajā laikā Elektrum Drive uzlādes tīkls ir izaudzis par lielāko valstī un strauji attīstās ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. Elektrum Drive piedāvā savus risinājumus arī uzņēmumiem, kuri attīsta savu videi draudzīgu autoparku vai arī pilnveido esošo servisu, kā to dara EfTEN Capital.

EfTEN Capital ir vadošais nekustamo īpašumu fondu pārvaldīšanas uzņēmums Baltijas reģionā, kas koncentrējas uz ieguldījumiem komerciālajā nekustamajā īpašumā un piedāvā visaptverošus aktīvu pārvaldības pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu