Sarkandaugavā atvērts “Lidl” veikals

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Lidl" veikals Sarkandaugavā
"Lidl" veikals Sarkandaugavā Foto: SIA LIDL Latvija

Rīgā, Duntes ielā 25, ceturtdien plkst. 7.30 tika atklāts "Lidl" veikals. Pirmie apmeklētāji veikala atvēršanos gaidīja jau no plkst. 2.22 rītā.

Jaunais veikals izvietots Sarkandaugavas senupes piekrastē un ir ērti sasniedzams kā no Duntes ielas, tā no Ganību dambja puses, kur izbūvēts pilnīgi jauns satiksmes tiltiņš.

Gandrīz 10 miljoni eiro, kas investēti Sarkandaugavas “Lidl” veikala projektā, sevī iekļauj ne tikai veikala ēkas būvdarbus, bet arī gandrīz 800 000 eiro industriāli piesārņotās grunts un gruntsūdeņu sanācijas darbiem, pilnīgi jauna satiksmes tilta uzcelšanu par 780 000 eiro, kā arī apkārtējās vides un satiksmes infrastruktūras modernizāciju.

Jau tradicionāli, ka pie “Lidl” veikaliem pirms atklāšanas veidojas nepacietīgu klientu rinda.

Arī Sarkandaugavā pirmā kliente ar dēlu veikala atvēršanu gaidīja jau no plkst. 2:22, un tāpēc saņēma “Lidl” dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Kopumā pirmie trīs klienti īpašās dāvanu kartes 30 eiro vērtībā.

“Sarkandaugavas apkaimes iedzīvotāji šodien var būt priecīgi ne tikai par jauno “Lidl” veikalu, kas turpmāk tiem dos iespēju ievērojami ietaupīt iepērkoties, bet arī par vēl vienu modernu un sakārtotu sabiedriskās vides telpu,” saka “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Ģirts Upenieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu