Maksims Busels atklāj, kāpēc seksam trijatā pateicis beigās "nē"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels, viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti dalījās pārdomās ar dažādām pikantām tēmām.

Busels raidījumā atklāja, ka reiz saņēmis piedāvājumu seksam trijatā, taču no tā atteicies: "Plānojās, bet es kaut kā pēdējā brīdī sapratu, ka es nē. Ar prātu liekas, ka gribas pamēģināt, bet tomēr nē. Sanāca arī tā, ka apvainojās." Busels atklāja arī to, ka savā ziņā baidījies izgāzties.

Vaicāts, kāda bijusi potenciālā kombinācija seksam trijatā, Busels atklāja, ka divas sievietes un viņš.

Viņš arī atklāja, ka viņam patīkot būt novērotāja lomā. "Ir tādi, kuriem patīk skatīties, un ir tādi, kuriem patīk, ka uz viņiem skatās. Man patīk, kad es skatos, to esmu sapratis." Maksims reiz pat esot bijis liecinieks kādai intīmai situācijai, kas notikusi pretējā mājā. 

Buselu plašāka auditorija iepazina, kad 2022. gada nogalē piedalījās šovā "Dejo ar zvaigzni", kur kopā ar savu skatuves partneri Ļizu Maniju uzvarēja.

Šova laikā klejoja baumas, ka abiem ir izveidojušās ļoti ciešas attiecības, taču izrādījās, ka tā ir tikai draudzība, romantisku jūtu abiem neesot. 

Jau iepriekš tika vēstījām, ka aktieris jau ilgus gadus ir attiecībās ar mākslinieci Elīnu Arbidāni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu