FOTO Bagāts dara kā grib! Uzņēmējs pa Tallinas ielām braukā ar dārgu auto, kurš nedrīkst piedalīties satiksmē (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Tommass Annuss pie "Lamborghini" stūres.
Tommass Annuss pie "Lamborghini" stūres. Foto: Taavi Sepp

Portāla "Elu24" fotogrāfs Tallinas centrā nejauši pamanījis ļoti dārgu "Lamborghini" spēkratu, pie kura stūres atradies pazīstamais uzņēmējs Tomass Annuss. Tiesa, pārbaudot automašīnu, konstatēts, ka auto nemaz nedrīkst piedalīties satiksmē.

"Elu24" izpētījis, ka dārgajam "Lambroghini Urus" nav spēkā esošas tehniskās apskates, tāpēc satiksmē tas piedalīties nedrīkst.

Medijs otrdienas, 29. augusta, vakarā mēģināja ar uzņēmēju sazināties, taču Annuss neatbildēja. Savukārt trešdien uzņēmēju izdevās sazvanīt, taču, izdzirdis, par ko medijs vēlas runāt, Annuss uzreiz klausuli nometa.

Annuss ir igauņu uzņēmējs un būvkompānijas "Merko Ehitus" īpašnieks. Viņš šobrīd ir arī AS "Järvevana" valdes loceklis. 2014. gadā Annusu atzina par vainīgu kukuļņemšanā. Pēc sprieduma pasludināšanas prezidents Tomass Hendriks Ilvess viņam arī atņēma 2006. gadā pasniegto III šķiras Baltās Zvaigznes ordeni.

Annuss četras reizes ierindojies Igaunijas bagātāko iedzīvotāju saraksta augšgalā pēc "Äripäev" versijas. 2015. gadā, pēc šī paša izdevuma vērtējuma, tā bagātība tika lēsta 165 miljonu eiro apmērā, kas viņam ļāva ierindoties ceturtajā vietā. 2016. gadā izdevums novērtēja uzņēmēja aktīvus 195,62 miljonu eiro apmērā, kas ļāva Annusam ieņemt 3. vietu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu