Aurēlija Anužīte-Lauciņa atklāj, kā pie sāniem dabūt kārtīgu vīrieti (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise un sešu bērnu mamma Aurēlija Anužīte-Lauciņa, viesojoties STV Pirmā raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, kā iepazinusies ar otro vīru. 

Viņa mācējusi parādīt raksturu, tāpēc dzīvē dabūjusi to, ko vēlas, - kārtīgu vīru pie sāniem.

"Es dzīvē biju nonākusi līdz tādai situācijai, ka sapratu, ka es ļoti mīlu cilvēkus un daru visu, ko vēlas viņi. Vajag, uzkāpšu kalnā. Nepatīk moči, bet, ja vajag, - es braukšu. Tad uz lapas uzrakstīju visu, ko un kā vēlos es. Cik lielai mājai jābūt, lielai ģimenei un kādam jābūt manam vīrietim. Un tā arī dabūju," stāsta Aurēlija. 

Sevi gan šajā sarakstā viņa nolika trešajā vietā - pirmkārt lai mīl mammu, tad Dievu un tad tikai pašu Aurēliju. "Ja vīrietis izturas ar milzīgu cieņu pret mammu, tad cienīs tevi," senu teicienu citē Aurēlija. 

Aurēlija savu vīru "satika" SWH intervijas laikā - viņš esot šo interviju dzirdējis mašīnā un uzmeklējis rudmataino aktrisi. Sākumā viņa nav ļāvusi sevi uzrunāt uz "tu", arī pirmo randiņu viņa noignorēja, jo neesot patikusi vieta. "Brokastis viesnīcā? es aizbraucu labāk pie jūras, ko viņam arī pateicu. Bet viņš man uzrakstīja - es Jūs te tā gaidu un pankūkas gaida, laikam nāksies apēst divas porcijas. Kur tik mīļi," raidījumā stāsta Anužīte. 

"Pēc tam jau mēs divatā pieņemam lēmumu, ka gribam būt viens ar otru kopā. Ka vēlamies novecot kopā," teic aktrise. 

Vairāk skaties te: 1188.lv. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu