Svētdien Rīgā svinēs Tēva dienu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Svētdien, 10.septembrī, Vērmanes dārzā un Tallinas ielas kvartālā ar tradicionālo Tēva dienas gājienu, festivālu, koncertiem un aktivitātēm visai ģimenei tiks svinēta Tēva diena, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Tēva dienas pasākumi sāksies ar svinīgu gājienu no Brīvības pieminekļa plkst.12. Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā, kur visas dienas garumā līdz plkst.16 paredzētas aktivitātes visai ģimenei - dabas sporta zāle, stafetes, futbols, vingrošana, lielformāta un galda spēles, radošās darbnīcas, atrakcijas dažādiem vecumiem, izglītojošas aktivitātes, mazuļu zona, degustācijas u.c. Vērmanes dārza estrādē paredzēta arī skatuves programma un konkursi ar balvām.

Vērmanes dārza estrādē plkst.12.40 uzstāsies Zemessardzes orķestris majora Anda Kareļa vadībā, pēc tam uz skatuves kāps Nils Īle un etnoperkusiju grupa "ZemeDunn", plkst.13.15 paredzēts brazīliešu nacionālās cīņas mākslas priekšnesums kopā ar "Capoeira Latvia".

Savukārt plkst.13.20 un plkst.14.35 "Laimes ratā" varēs izlozēt īpašas balvas.

Skatuves kultūras programmā plkst.13.40 sekos rokgrupas "Dzelzs Vilks" koncerts un plkst.14.20 uzstāsies Veizāna deju skola.

Aktivitātes mērķtiecīgi veidotas tā, lai būtu saistošas ģimenēm ar dažāda vecuma bērniem, kā arī ģimenes vecākajai paaudzei.

Tēva dienā Tallinas ielas kvartālā no plkst.12 līdz 17 ģimenes tiks aicinātas svinēt kopā būšanu. Kvartālā notiks lielo galda spēļu turnīri, lielo burbuļu pūšanas aktivitātes, mazākos pasākuma apmeklētājus izklaidēs animators.

Notiks arī Zinātniskās darbnīcas, ļaujot apmeklētājiem līdzdarboties fizikas un ķīmijas eksperimentos.

Plānota arī biedrības "Tēvi" diskusija "Kā izskatās mūsdienu tēvu privātās un darba dzīves līdzsvars?", kas norisināsies plkst.14.

Savukārt svētku kulminācijā no plkst.17 Tallinas ielas kvartālā koncertēs grupa "Līvi".

Visas aktivitātes apmeklētājiem būs bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu