VIDEO Kā tikt pie leģendārā "Volkswagen" busiņa no Brazīlijas (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tā šoreiz veltīta vēsturiskajam, visā pasaulē kulta auto statusu ieguvušajam "Volkswagen" busiņam, kas uz Latviju atceļojis no Brazīlijas.

Kā zināms, Pauls Timrots ir mikroautobusu fans, tāpēc šoreiz viesos aicinājis Iļju Ļitvinovu – cilvēku, kurš piepildījis sapni par savu "Volkswagen" busiņu, ko apskauž visi hipiji un sērferi. Iļja savā priekā ir gatavs dalīties ar citiem, jo pats ir tehnisks cilvēks, bērnību pavadījis garāžā kopā ar tēvu un pēdējos astoņus gadus pievērsies progresējošai kaislībai uz vēsturiskiem spēkratiem.

"Volkswagen" busiņus savulaik ražoja ne tikai Vācijā, bet arī tādās mums eksotiskās valstīs kā Austrālija, Dienvidāfrika un Brazīlija. Kopumā pasaulē saražoti ap 4,5 miljoniem leģendāro auto. Iļjas "Volkswagen" atceļojis no Brazīlijas, kur šī modeļa busiņus ražoja līdz 1975. gadam un kur tie tiek izmantoti kā funkcionāli darba auto.

Šādu mašīnu ar dokumentiem dabūt ir grūti, savukārt gandrīz visas rezerves daļas ir brīvi pieejamas. Paulam ir iespēja novērtēt "Volkswagen" motoru un tikt pie sava sapņu auto stūres, kas ir patīkams piedzīvojums – busiņam spēka pietiek un braucamais ir komfortabls.

Kāpēc ir vērts riskēt, iegādājoties auto internetā, un kā tikt pie spēkrata no Brazīlijas, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu