Aizvadītajā vasarā taksometra vadītājs Arians Rezadži tika notiesāts uz sešiem gadiem cietumā par vairākiem seksuāla rakstura pārkāpumiem. Tagad šķiet, ka vīrietim ir vēl vismaz astoņi upuri, kurus viņš īpaši brutāli ir izmantojis savu tieksmju apmierināšanai.

Somu medijs "Ilta-Sanomat" ziņo, ka 45 gadus vecais sērijveida izvarotājs Rezadži, kurš strādā par taksometra vadītāju, atkal tiek apsūdzēts vairākos jaunos seksuālos noziegumos. Maijā par iepriekšējiem noziegumiem vīrietis tika notiesāts ar brīvības atņemšanu uz gandrīz 6,5 gadiem.

Toreiz tika atklātas vien četras sievietes, kuras bija vīrieša upuri. Viena no viņām bija Īda Ketola, kura Somijā pazīstama kā realitātes šovu zvaigzne. Šī sieviete publiski stāstīja par to, kā šokējošie notikumi attīstījās 2019. gada decembra rītā.

Šobrīd Helsinku apgabala tiesa izskata jaunu seksuālo noziegumu sēriju, kurā ir astoņi upuri. Rezadži tiks sodīts par sešiem izvarošanas gadījumiem ar sešiem brīvības atņemšanas sodiem par piespiešanu nodarboties ar seksu un zādzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X