VIDEO Divi poļi taksometrā uzbrūk ukrainim viņa pilsonības dēļ (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polijā uzbrukumu no diviem vietējiem iedzīvotājiem piedzīvojis kāds ukraiņu students, kurš strādā par taksometra vadītāju. Divi vīrieši lietoja fizisku spēku pret Ukrainas pilsoni.

Kā liecina Polijas medijos izskanējusī informācija - incidents noticis 8. septembrī Polijas pilsētā Gdaņskā. Divi Polijas pilsoņi - 43 un 40 gadus veci - izsauca "Uber" taksometru uz lidostu. Viens no viņiem iesēdās priekšā sēdeklī ar alus pudeli rokā.

Uz to norādīja taksometra vadītājs, piebilstot, ka automašīnā nedrīkst lietot alkoholu. Pasažieri noskaitās un kļuva ļoti agresīvi. Pēc aizlieguma lietot alkoholu poļi sāka rupji aprunāt taksometra vadītāja pilsonību.

Abi iereibušie Polijas pilsoņi sāka draudēt ukrainim. Taksometra vadītājs piedraudēja abus pasažierus izmest no automašīnas, un tad priekšā sēdošais pasažieris iesita taksometra vadītājam pa seju.

Pēc tam video redzams, ka priekšā sēdošais pasažieris turpina uzbrukumu, bet taksometra vadītājs iepūš agresoram sejā piparu gāzi. Pēc brīža abi agresīvie vīrieši pameta automašīnu.

Spraigie notikumi tika iemūžināti iekšējā novērošanas kamerā. Policija ātri atrada vainīgos; viens no viņiem jau nākamajā rītā mēģināja aizlidot uz Norvēģiju.

Abi agresīvie vīrieši apsūdzēti par miesas bojājumu nodarīšanu, par ko var piespriest naudas sodu vai pat cietumsodu līdz diviem gadiem.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu