Noskaties Kādi ir "Škoda Kodiaq" un "Superb" top izpildījumā?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vislepnākā "Škoda Kodiaq" komplektācija ir "Laurin&Klement", kas nosaukta par godu markas dibinātājiem. Vēl nesen uz labāko komplektāciju "Kodiaq" bija jāgaida pat līdz pusotram gadam ilgā rindā.

Tagad situācija mainījusies un auto ir pieejami, arī ar lielajiem motoriem un pilnpiedziņu. L&K komplektācijā "Škoda Kodiaq" pieejams arī ar mazāko, 1,5 litru TSI dzinēju.

Modeļa statusu galvenokārt nosaka tieši aprīkojums. L&K par īstu L&K padara āda un hroms, kā arī īpaši izšuvumi uz atzveltnēm. Ar 19 collu diskiem, virsbūves krāsā ieturētiem aizsargmoldingiem un plašu hromējumu ārpusē šāds Kodiaq L&K maksā 46 810 eiro. Bāzes cena ar mazo dzinēju ir 41 250 eiro.

Lai gan "Laurin&Klement" ir dārgākā "Škoda Kodiaq" komplektācija, neskaitot RS, vairāki aprīkojuma elementi, piemēram, elektriski regulējami komforta sēdekļi ar ventilāciju un "Canton" audiosistēma šeit jau iekļauti standartaprīkojumā.

"Kodiaq" nav vienīgais "Laurin&Klement" modelis. Ir arī "Škoda Superb". Šī brīža īpašais "Superb" piedāvājums vairāk attiecas uz "Elegance" un "Sportline" modeļiem, padarot jau tā reti sastopamo "Laurin&Klement" vēl ekskluzīvāku.

"Admiral Blue" krāsa nemaz nav atrodama "Superb" pamatpaletē, tāda jāmeklē "Škoda Special Colours" katalogā. Izvēlē un spilgtumā tas neatpaliek no "premium" marku individuālā piedāvājuma. Īpašās krāsas gan iespējamas tikai "Superb" un "Kodiaq" modeļiem.

Ar 280 ZS "Škoda Superb" L&K ir vēl straujāks par jau tā dinamisko "Kodiaq" ar 190 ZS. Bez papildu 90 zirgspēkiem "Superb" ir arī vieglāks un zemāks. Nav šaubu, ka krosovers ir augstāks, drošāks un relatīvi labāk pasargāts no pārsteigumiem uz ceļa.

Taču pat visgudrāk veidotais SUV nekad nebrauks tā, kā to spēj limuzīns. Tāpēc nav brīnums, ka ekskluzīvi aprīkotais "Superb" "Laurin&Klement" iznācis pat dārgāks par jau tā lepno, balto "Kodiaq" - 55 340 eiro.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu