Noskaties Pilnīgs absurds! Šoferi Tallinā klaji ignorē ceļazīmes. Policija atsakās sodīt (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nav noslēpums, ka ceļu remontdarbi maina autovadītāju ikdienas paradumus. Tā tas noticis arī Tallinā, Lastekodes ielā, kur satiksme  remontdarbu laikā tiek organizēta tikai vienā virzienā, vēsta laikraksts "Postimees".

Kopš 15. maija Lastekodu ielas apkārtnē tiek veikta centralizētās aukstumapgādes tīklu izbūve. Darbi tiek veikti piecos posmos līdz oktobra vidum, un tā rezultātā Lastekodes ielā ieviesti satiksmes ierobežojumi, kas šo ielu padara par vienvirziena.

Tiesa, ieviestais pagaidu satiksmes ierobežojums ir pilnīgi vienaldzīgs autovadītājiem, kuri klaji ignorē ceļazīmes. "YouTube" kanālā "Testi Eesti" ievietots aptuveni piecu minūšu video, kā desmitiem auto klaji brauc zem tā saucamā ķieģeļa.

Ironiskākais – pat likumsargi neko nespēj izdarīt. Video redzams – kamēr policija dežurē norādītajā vietā, spēkrati patiešām ievēro noteikumus. Tiesa, "šovs" turpinās, kad likumsargi krustojumu pamet. Un tas vēl nav viss! Video redzams, ka autovadītāji ir tik bezkaunīgi, ka sastrēgumu apbrauc pat pa ietvi.

Video arī iesniegts policijā, kas norādīja: "Pārkāpumi ir ar zemu prettiesiskuma pakāpi, tostarp netiek nodarīti mantiski zaudējumi trešajai personai, tāpēc tiesvedības procesu sākšana būtu pārāk laikietilpīga."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu