Zināmākais sieviešu pārītis Latvijā ļauj ielūkoties savā vecmeitu ballītē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: sendijago/ Instagram

Latvijas slavenākais sieviešu pārītis fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme ir kāzu priekšvakarā. Jau 16. septembrī abas mīs laulības gredzenus, bet tikmēr saviem sekotājiem ļāvušas ielūkoties, kā aizritējusi viņu vecmeitu ballīte.

Vecmeitu ballīti dāmas svinējušas Berlīnē, ļaujoties dažādām izklaidēm. 

Sendija stāstīja, ka 8. septembrī saņēmušas ielūgumu, kurā bija teikts, ka abām jāgatavojas vecmeitu ballītei trīs dienu garumā - Berlīnē!

Sākoties pirmskāzu piedzīvojumam ar draugiem, abas pašā rīta dzestrumā tika aicinātas saposties kādā Rīgas salonā. Tālākie ceļi kompāniju aizveda uz Siguldu, kur Sendija un Danute laidās braucienā ar zipline pa vagoniņa gaisa trošu ceļu.

Kad dāmas nonāca atpakaļ Rīgā, kādā Rīgas ēstuvē turpinājās ballīte, sanākot tuvākajiem dāmu draugiem. Vēlāk dzelzs rumaka mugurā dāmas tika nogādātas Rīgas lidostā, lai dotos uz Berlīni. 

Ar to diena nebeidzās, dāmas, kurām bija visvairāk spēka, devās iekarot Berlīni naktī. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sendija Gabriela Oficiere 🇱🇻 (@sendijago)

Otrā diena arī sākās agrā stundā. Pēc brokastīm dāmas atkal devās piedzīvojumā - plānos bija pavadīt nesteidzīgu dienu, bet vakarā doties uz kādu slavenu klubu Berlīnē "Kit Kat". Tiem, kas nezina, kas ir "Kit Kat Club", Sendija paskaidro: "Populārs fantāziju tehno klubs, kurā visi staigā kaili, nokārušies ar ķēdēm, bez robežām un morāles."

Klubā esot vairāki stāvi, un tur, pēc Sendijas teiktā, notiekot viss. "Ar viss es domāju tiešām visu, kas ir pilnīgi normāli." 

Dāmas ieņēma "x" virzienu un devās dzīvē. Vakarā dāmas devās uz jau pieminēto klubu, kur ļāvās iztrakoties no visas sirds. "Video gan es nevaru rādīt, jo es biju kaila, ar krustiņu pupiem." Trešās dienas vakarā dāmas devās atpakaļ uz dzimteni.

Jau sestdien, 16. septembrī, dāmas viena otrai teiks jāvārdu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu