Noskaties Šoferi saniknojas uz sastrēgumiem Rīgā un rupji pārkāpj noteikumus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svētdien, 17. septembrī, Rīgā notika velobrauciens, kā dēļ pilsētā tika ieviesti satiksmes ierobežojumi. Ar to mierā nav bijuši daudzi autovadītāji, kuri nolēma negaidīt sastrēgumā un pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus.

Video redzamie kadri iemūžināti Kārļa Ulmaņa gatvē virzienā uz Jūrmalu. Minētajā vietā izveidojās pamatīgs korķis, ar ko mierā nebija daudzi autovadītāji.

Tie, kuri izvēlējās negaidīt, rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus un veica labo pagriezienu vietā, kur tas nav atļauts, - daudzi šoferi apgriezās apkārt un brauca pa Mūkusalas ielas piebraucamo ceļu.

Jau ziņots, ka velobrauciens pamatīgi apgrūtināja satiksmi galvaspilsētā, kā rezultātā radās pamatīgi sastrēgumi. No plkst.12.45 līdz 16.15 transportlīdzekļu satiksme tika slēgta 11.novembra krastmalā, Ģenerāļa Radziņa krastmalā un Krasta ielā, no Akmens tilta līdz Dienvidu tiltam.

Tāpat no plkst. 12.45 līdz 16.30 satiksme tika slēgta uz Dienvidu tilta, virzienā uz Pārdaugavu no Krasta ielas uzbrauktuves līdz Bauskas ielai, kreisajā braukšanas joslā nodrošinot sabiedriskā transporta satiksmi.

Savukārt no plkst. 13 līdz 17 satiksme tika slēgta Bauskas ielā, no Dienvidu tilta apļa līdz Mūkusalas ielai, Mūkusalas ielā no Bauskas ielas līdz Akmens tiltam, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī zem Salu tilta, Akmens tilta tunelī, Kuģu ielā, Trijādības ielā, Raņķa dambī, organizējot divvirzienu satiksmi pretējā joslā, Balasta dambī, uz Vanšu tilta, kreisajā braukšanas joslā nodrošinot sabiedriskā transporta satiksmi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu