Ziņās beidzot parādījies kaut kas patīkams – visas Baltijas valstis aizliegušas krievijā reģistrētiem auto šķērsot savas robežas. Vairāk nekā gadu par vēlu, tomēr labāk vēlu nekā nekad. Bet, kamēr Lietuva un Igaunija apsver iespēju konfiscēt valstī jau esošos krievu auto, pie mums šāda ideja pagaidām netikšot pat izskatīta.

Jo, redziet, – tā kā mūsu atbildīgās institūcijas uzskata, ka šobrīd spēkā esošā Eiropas regula to neparedz, paši kaut ko darīt viņi negrasās. Tikmēr, kā ziņoja raidījums “Nekā personīga”, auto ar krievijas numuriem Latvijā sāk arvien intensīvāk pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus un rekordiste esot kāda automašīna, kurai kopš 2021. gada reģistrēti vairāk nekā 130 pārkāpumi. Vārdu sakot – atveda pie mums savu kultūru.

Tad nu braukā pa mūsu ceļiem krievijas automašīnas, dara visu, kas ienāk prātā, bet mēs tā īsti nevaram nedz konfiscēt, nedz pat sodīt, jo neesot mehānismu, kā sasniegt šo auto vadītājus. Būtu labāk vienkārši pateikuši, ka ir par slinku, lai meklētu risinājumus, jo var jau melot, bet kāpēc dir...

Tā kā esmu ļoti jauks un labs cilvēks, kā arī atbildīgs pilsonis, vēlos nākt talkā atbildīgajām instancēm, kuras šoreiz pašas nekādi nespēj tikt galā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X