Valdība atbalsta 4,8 miljonu eiro pārdalīšanu ar Covid-19 saistītiem izdevumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Valdība otrdien, 26. septembrī, atbalstīja līdzekļu pārdali 4 846 788 eiro apmērā, lai segtu izdevumus no šī gada 1.aprīļa līdz 30.jūnijam, kas radušies saistībā ar Covid-19 infekcijas uzliesmojumu un tā seku novēršanu.

Veselības ministrija (VM) skaidro, ka apropriācijas pārdale paredzēta no valsts budžeta programmas "'Finansējums veselības jomas pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai".

Kopumā 1,9 miljoni eiro pārdalīti ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanai, tostarp laboratorisko izmeklējumu veikšanai, individuālo aizsardzības līdzekļu un dezinfekcijas līdzekļu izmantošanai pakalpojumu sniegšanā, subaktūtajai medicīniskajai rehabilitācijai, dinamiskai novērošanai.

Vēl 2,7 miljoni eiro pārdalīti plānveida stacionāro veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanai, 139 290 eiro - diagnostikai un ārstēšanai, lai nodrošinātu neatliekamo medicīnisko palīdzību ārstniecības iestādēs, bet 44 262 eiro - individuālo aizsardzības līdzekļu un dezinfekcijas līdzekļu izmantošanai pakalpojumu sniegšanai neatliekamajā medicīniskajā palīdzībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu