Palielinājusies interese par ziemas riepu maiņu. Jau veidojas rindas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Standret/Shutterstock

Iestājoties vēsākam laikam, auto servisos palielinās interese par ziemas riepu maiņu, atzina vairāku riepu maiņas servisu pārstāvji.

"Iedzīvotāji šogad jau laicīgi ir sākuši domāt par ziemas riepu maiņu, un it sevišķi pēdējās nedēļās ir pieaudzis pieprasījums. Nākamais brīvais pieraksts uz ziemas riepu maiņu ir nākamajā nedēļā," vēsta SIA "Riepu garāža" Juglas filiāles auto servisa pārstāvis.

Tāpat SIA "T-System Tyres" īpašnieks Toms Bondars atzīmē, ka pagājušās nedēļas laikapstākļu ietekmes dēļ ir palielinājusies interese par ziemas riepu maiņu.

Vienlaikus Bondars skaidro, ka uzņēmumam ir divas "Tavasriepas.lv" filiāles - Kārļa Ulmaņa Gatvē 205, Rīgā, un Laimes ielā 2, Ozolniekos. Uzņēmuma oficiālajā mājaslapā norādīts, ka tuvākais pieraksts Rīgā ir iespējams pēc trīs dienām, bet Ozolniekos brīvas vietas pieejamas arī šodien.

Savukārt autocentra "OranžGaraž" pārstāvji norāda, ka pieprasījums pagaidām ir zems, jo pierakstus ir iespējams veikt jau uz nākamo dienu.

Ceļu satiksmes noteikumi paredz, ka no 1.decembra līdz 1.martam visiem automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus, jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām. Pārējā laikā ziemas riepu lietošana ir pēc autovadītāja ieskatiem un atbilstoši laika apstākļiem. Savukārt riepas ar radzēm drīkst izmantot tikai no 1.oktobra līdz 1.maijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu