VIDEO Iereibis elektroskrejriteņa vadītājs teju ietriecas auto. Policistiem stāsta, ka šoferis viņu mēģinājis piekaut (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pie 170 eiro liela soda ticis vīrietis, kurš mājās no darba devās ar elektroskrejriteni, būdams alkohola reibumā, un kādā no Pārdaugavas krustojumiem gandrīz izraisīja negadījumu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Friča Brīvzemnieka ielā automašīnas un elektriskā skrejriteņa vadītājs nonāca situācijā, kas ik dienu novērojamas pilsētvidē. "Volvo" priekšā izskrēja elektroskrejritenis un knapi izdevās izvairīties no negadījuma. Spēkrata vadītājs nolēma par notikušo ziņot likumsargiem.

Autovadītājs norādīja policistiem, ka skūtera vadītājs gandrīz ietriecies mašīnā. Elektriskā skrejriteņa vadītājs nebija apmierināts ar notikušo un savukārt apgalvoja, ka autovadītājs viņu fiziski ietekmējis.

Kad ieradās Valsts policija, skrejriteņa vadītājs atteicās iepūst alkometrā. Likumsargi vīrietim deva laiku pārdomām. Pēc tam pārbaudē konstatēts, ka skūtera vadītājs atrodas 1,78 promiļu reibumā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu