Rīgas domē gaidāmas pārmaiņas: Rafaļsonu varētu nomainīt Reizenbergs (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "Gods kalpot Rīgai" (GLR) Rīgas domes deputāta kandidāts bārmenis Andris Reizenbergs piedalās preses konferencē pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, kurā iepazīstina ar GKR deputātu kandidātu sarakstu un programmas prioritātēm Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.
Partijas "Gods kalpot Rīgai" (GLR) Rīgas domes deputāta kandidāts bārmenis Andris Reizenbergs piedalās preses konferencē pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, kurā iepazīstina ar GKR deputātu kandidātu sarakstu un programmas prioritātēm Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas domes deputātam Jakovam Rafaļsonam (GKR) noliekot deputāta mandātu, par Rīgas domes deputātu varētu kļūt Andris Reizenbergs ( GKR).

Nākamnedēļ, 18.oktobrī, sasaukta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā plānots lemt par deputāta Rafaļsona pilnvaru izbeigšanos pirms termiņa.

Kā aģentūru LETA informēja partijas "Gods kalpot Rīgai" valdes priekšsēdētājs Oļegs Burovs, Rafaļsons šādu lēmumu pieņēmis, jo viņam paredzēti projekti radošajā jomā.

Saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem nākamais GKR sarakstā ir Reizenbergs.

Kā skaidroja Burovs, šī būs arī iespēja jaunajam deputātam izmēģināt spēkus politikā pirms nākamajām pašvaldību vēlēšanām.

Burovs pateicās Rafaļsonam par darbu pašvaldībā, kas neesot bijis viegls, jo sakrita ar laiku, kad Latvijai un Rīgai bija jāsaskaras ar visdažādākiem izaicinājumiem, piemēram Covid-19 pandēmiju.

GKR Rīgas domes frakcijā ir pieci deputāti. Kopš aizvadītās vasaras, kad saķildojās divas vadošās Rīgas domes frakcijas - "Progresīvie" un "Jaunā vienotība", notika izmaiņas koalīcijā, kas ļāva GKR no opozīcijas spēka, kļūt par vienu no Rīgas domes koalīcijas frakcijām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu