Noskaties Vīrietim divas reizes apskādē mašīnu, apdrošinātājs atsakās palīdzēt (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Bauskas puses iedzīvotājam Marekam īsā laikā divas reizes apskādēta automašīna, kurai nav KASKO polises. Mareks uzskata, ka kompensēt skādi varētu OCTA apdrošinātājs, jo pāridarītājs zināms, tomēr autovadītājs paliek bešā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Šā gada augustā diennakts tumšajā laikā uz nomaļa ceļa izskrēja suns, izraisot  Mareka "Audi" avāriju. Dzīvnieks gāja bojā, cieta arī automašīna. Tika izsaukta policija, vēlāk arī atrasts suņa saimnieks, pret kuru par dzīvnieka nepieskatīšanu vērsās Bauskas novada Administratīvā komisija, savukārt Mareku atzina par cietušo.

Apskādētajam auto nebija KASKO polises, bet, tā kā zināms vainīgais, Mareks cerēja saņemt atlīdzību no OCTA apdrošinātāja "Compensa". Sazinoties ar uzņēmumu, Mareks saprata, ka uz atlīdzību var necerēt.

Par 1500 eiro no Mareka kabatas saremontēto automašīnu atkal piemeklēja nelaime - neilgi pēc avārijas cita spēkrata riepas uz grants ceļa iesvieda Mareka spēkratam ar akmeni. Uzskatot, ka vainīgs varētu būt ceļu uzturētājs, spēkrata īpašnieks atkārtoti vērsās pie apdrošinātāja, bet atkal saņēma atteikumu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu