Tiešraides arhīvs Drošības jomas fokusā - Ukraina. "Rīgas konferences 2023" otrā diena

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Liene Leonoviča/Rīgas konference 2023/LATO

20. un 21. oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinās ārpolitikas un drošības forums "Rīgas konference 2023". Seko informatīvām un analītiskām diskusijām tiešraidē portālā TVNET!

Konferences otrajā dienā paneļdiskusijās tiks apspriestas tādas tēmas kā Ukrainas drošības nākotne, politiskais dinamisms Indijas un Klusā okeāna reģionā, Eiropas militārā rūpniecība, informatīvais karš, Krievijas iebrukuma Ukrainā ekonomiskie aspekti un ANO statūtu ievērošanas nodrošināšana laikā, kad tos klaji pārkāpj ANO Drošības padomes pastāvīgā dalībvalsts.

Konferences pirmās dienas ieraksts skatāms šeit.

Kopš 2006. gada konference ir viena no svarīgākajām diskusiju platformām par drošību un ārpolitiku Baltijas jūras reģionā.

Rīgas konferenci kopīgi organizē Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO), Latvijas Republikas Ārlietu ministrija un Aizsardzības ministrija, cieši sadarbojoties ar NATO Publiskās diplomātijas nodaļu, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un Konrāda Adenauera fondu. Konferenci atbalsta Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība Latvijā, Gruzijas vēstniecība Latvijā, Izraēlas vēstniecība Latvijā, Kanādas vēstniecība Latvijā, Turcijas vēstniecība Latvijā, Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecība Latvijā un Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā, kā arī Rīgas Dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu