Noskaties Joprojām omulīgs un lepni aprīkots. Testē modernizēto "Volkswagen Touareg"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Elektromobilitātes sakultajos viļņos viegli var zaudēt orientāciju un uz mirkli noticēt, ka šobrīd lielākais "Volkswagen" pasažieru auto ir kāds no ID sērijas, tomēr tas joprojām ir apvidus auto "Touareg". Raidījums "TV Autoziņas" brauca ar tā atjaunināto versiju.

Iztālēm jaunais "Touareg" stipri vien līdzinās tam pašam 2018. gada izlaidumam - līdz brīdim, kad ieraugāt sarkani izgaismoto "Volkswagen" logo aizmugurē. Jaunā pilna platuma optika sevišķi efektīgi izskatās tumsā.

Modernizēts vai ne, tas aprīkots ar lietām, kādas līdz šim nebija pieejamas. Piemēram, jaunā tipa matricu lukturi. Izskatās tāpat kā iepriekš, tikai divu sekciju vietā ir trīs un tā vidējā atbildīga par to, lai nežilibinātu pretim vai priekšā braucošos.

"IQ.LIGHT HD" matricu starmešos iestrādātas vairāk nekā 38 000 atsevišķas gaismas diodes. Tādā veidā iespējams izgaismot atsevišķus brauktuves sektorus. Lai uzlabotu gaisa plūsmu pār masīvo priekšu un tālāk pāri vējstiklam, motorpārsegā iepresētas seklas kabatas. Raksturīgā skaņa liecina, ka zem pārsega vēl arvien rūc "Touareg" gabarītiem atbilstošs dzinējs.

Ja neskaita "Touareg R", kas ir benzīna hibrīds, Volkswagen smagsvari tiks aprīkoti tikai ar sešu cilindru 3 litru dīzeļdzinējiem un 90 litru degvielas tvertnēm.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu