Noskaties Parādās video, kuros "Tesla" elektriskais pikaps "Cybertruck" ar grūtībām uzbrauc uzkalnā (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV elektroauto uzņēmuma "Tesla" pikaps "Cybertruck", iespējams, nebūs piemērotākais spēkrats braukšanai bezceļu apstākļos, liecina sociālajos tīklos publicētie video.

Sociālajā tīklā "Instagram" publicēti daži video ar "Cybertruck" braukšanu bezceļu apstākļos. Trijos videoklipos redzams, kā "Cybertruck" burtiski cīnās, lai iegūtu saķeri un varētu uzbraukt uzkalnā. Tāpat novērojams, ka spēkratam lielas problēmas sagādā arī pagrieziena manevru veikšanā smilšainā reljefā.

Ar savu, iespējams, ložu necaurlaidīgo nerūsējošā tērauda virsbūvi un ložu necaurlaidīgajiem stikla logiem "Tesla Motors" valdes priekšsēdētājs Īlons Masks "Cybertruck" prezentē kā elektrisku pikapu, kuru cilvēki vēlētos iegādāties apokalipses apstākļos.

Vienā video šķiet, ka "Cybertruck" riteņi griežas uz vietas un riepas kauc, kad tas cīnās, lai uzbrauktu uzkalnā. Galu galā elektroauto uzkalnā izdodas uzbraukt, taču ar acīm redzamām grūtībām.

Pie "Instagram" ieraksta norādīts, ka "Cybertruck" tiek testēts Holisterhilsā, transportlīdzekļu rekreācijas zonā Kalifornijā. "Cybertruck", visticamāk, tika veikta bezceļu pārbaude pirms spēkrata nonākšanas pārdošanā. "Tesla" ir izveidojusi "Cybertruck" piegādes pasākumu 30. novembrī.

Šī gan nav pirmā reize, kad cilvēki pamanījuši, ka spēkratam grūtības sagādā sarežģīti braukšanas apstākļi. Maijā mikroblogošanas vietnē "X" kāds lietotājs ievietoja video, kurā redzams, kā Teksasā dubļu laukā iestrēdzis "Cybertruck" spēkrats.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu