“Un atkal kāds salauzts, skumjš liktenis,” par suni Dodu, kura saimnieks izdarīja pašnāvību - pakārās, savā sociālajā platformā ierakstīja dzīvnieku patversme “Ulubele”. Izrādīsies, ka ne mazāk salauzts un skumjš liktenis ir arī viņa saimniekiem.  

“Maizes šķēli ar margarīnu,” uz jautājumu, ko šodien ēdusi, atbild 62 gadus vecā Irina, kas pēc vīra nāves iemitināta dzīvoklī bez apkures un elektrības. Tikai pirms dažiem gadiem ģimenei piederēja divi dzīvokļi Ķengaragā un vasarnīca. Kādreiz labklājīgā ģimene stiga parādos, līdz nonāca līdz zemākajam punktam. Tomēr viss nav tik vienkārši…

7 gadus vecā sunene Doda patversmē nonāca oktobra nogalē, pēc tam, kad viņas 61 gadu vecais saimnieks labprātīgi aizgāja no dzīves - laikā, kad viņa dzīvesbiedre atradās slimnīcā. Kārtējo reizi viņai bija slikti. “Ulubeles” ierakstā mūsu uzmanību piesaistīja teikums, ka dzīvoklī, kurā dzīvo ģimene, jau divus gadus neesot elektrības.

“Jūs nezināt, vai man maksās pensiju?” bezpalīdzīgi pie manis vēršas Irina. Bankas karte esot bloķēta, naudas viņai neesot.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X