VIDEO Kravas auto un vieglā spēkrata avārija Dreiliņos rada sastrēgumu vairāku kilometru garumā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdienas, 7. oktobra, rītā Dreiliņos izveidojās pamatīgs sastrēgums, kas radās kravas spēkrata un vieglās automašīnas sadursmes rezultātā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pamatīgs sastrēgums vairāku kilometru garumā kaitināja šoferus pie teju gandrīz visām četrām Lubānas apļa iebrauktuvēm. Autovadītāji savu nepatiku izrādīja gan ar signāltauru palīdzību, gan dusmīgiem skatieniem. Protams, tas nelīdzēja satiksmei kustēties ātrāk, jo pie izbrauktuves uz Juglas ielu bija noticis ceļu satiksmes negadījums starp kādu vieglo automašīnu "Audi" un kravas auto.

"Neredzēju. Pilnīgi neredzēju. Es jau pagriezienu sen ieslēdzu. Sāku griezt mašīnu un dzirdu kaut kādu troksni," skaidroja kravas automašīnas vadītājs.

Sarunā kravinieka vadītājs atzina: tiklīdz spoguļos ieraudzīja vieglo automašīnu, viņš nekavējoties bremzējis un izsaucis mediķus un policiju.

Ja kravas auto vadītājs krietni mazāko ceļu satiksmes dalībnieku juta vien nedaudz, pavisam citādākas emocijas bija "Audi" vadītājai, kuras spēkrata sāns nu ir driskās.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu