VIDEO Starp Olaini un Jaunolaini "CityBee" auto ietriecies kokā. Cietušas trīs personas (4)

Papildināts
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Starp Olaini un Jaunolaini avarējis uzņēmuma "CityBee" koplietošanas auto, liecina aculiecinieka video, kas publicēts "Sadursme".

Video kadros redzams, ka balts "Volkswagen", visticamāk, ietriecies kokā un ir pamatīgi bojāts. Automašīnas sānos ir "CityBee" uzlīme.

Redzams, ka negadījuma vietā atrodas viena netrafarētā policijas ekipāža un divas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju un uzņēmumu "CityBee", lai noskaidrotu ko vairāk par ceļu satiksmes negadījumu.

Valts policija informēja, ka šodien, 15. novembrī, tika saņemts izsaukums uz Jaunolaini, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums - automašīnas "Volkswagen T-ROC" vadītāja nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs personas, kuras ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Uzņēmums "CityBee" apstiprināja, ka negadījuma iesaistīta viņu automašīna. "Mēs varam apliecināt, ka š.g. 15. novembra rītā kliente, kura vadīja "CityBee" automašīnu, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Pirmkārt, mēs esam šokēti un apbēdināti par šo negadījumu, bet vissvarīgākais ir tas, ka automašīnā bijušie cilvēki ir dzīvi.

"Šīs rezervācijas laikā ātruma pārsniegšanas noteikšanas sistēma tika aktivizēta divas reizes. Ap plkst. 1:30 kliente saņēma automātisku zvanu un ātrums tika samazināts. No rīta, plkst. 9:31, mēs manuāli informējām par atkārtotu ātruma pārsniegšanu. 9:39 mūsu sistēma konstatēja IoT ierīces atvienošanos. Pēc mūsu sistēmas datiem, automašīna pirms negadījuma 30 km/h zonā brauca ar ātrumu aptuveni 100 km/h. 9:45 mūsu zvanu centram izdevās sazvanīt klienti, taču viņa nespēja runāt. Mūsu kolēģi nekavējoties devās uz notikuma vietu, kur jau strādāja mediķi un ugunsdzēsēji," norāda uzņēmums.

Pamatojoties uz "CityBee" sistēmas datiem, kliente, izmantojot uzņēmuma pakalpojumu, pirms šī incidenta nebija izdarījusi nopietnus pārkāpumus.

"Pašlaik notiekošās izmeklēšanas dēļ nevaram sniegt sīkāku informāciju par negadījuma apstākļiem. Mēs pilnībā sadarbojamies ar policiju un sniedzam visu nepieciešamo informāciju, kas palīdz izmeklēšanai. Saskaņā ar mūsu iekšējām procedūrām, klientes profils tika nekavējoties bloķēts. Mēs iestājamies par atbildīgu un drošu braukšanu un esam apņēmušies veicināt atbildīgas un drošas braukšanas praksi. Esam pateicīgi lielākajai daļai mūsu klientu, kuri ir atbildīgi autovadītāji un ievēro ceļu satiksmes noteikumus. Viņi rūpējas par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību un veselību," norādīja uzņēmums.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu